Költöztetés


Ha eddigi életében költözött már valamikor, akkor valószínűleg emlékszik még, hogy milyen nagy teher tud lenni az ember számára egy költözés megszervezése! Ezekben az időkben főleg annak tudatában lehet nagyon stresszes , hogy hamarosan új lakást vagy házat fog otthonául nevezni. Ilyenkor egy kicsit minden emberben ott van a félsz, hogy vajon hogyan is fogom érezni magamat az új lakásban. A legtöbb esetben a szokásos hétköznapi teendők mellett már nem igazán jut energia és idő egy költöztetés gondok nélküli lebonyolítására. Ilyen esetekben itt vagyunk mi, akik az összes terhet leveszik a válláról és gondtalanul megoldjuk költöztetését!

Költöztetés – miért velünk?

  • Több éves tapasztalattal rendelkezünk a költöztetések megtervézésében, lebonyolításában.
  • Rendelkezünk a megfelelő tudással és energiával, hogy bármilyen feladatot teljesítsünk.
  • A legkisebb költöztetéstől a legnagyobbig mindent lendületesen és gyorsan megoldunk.
  • Minden kérdést és kérést meghallgatunk az első kapcsolatfelvételtől kezdődően a költöztetés végéig.
  • Áraink kiszámíthatóak, nem tartalmaznak rejtett költségeket és nem utolsó sorban megfizethetőek!

Gyakori kérdések költöztetés előtt

gyakori kérdések költöztetés előtt

Természetesen a lehető legrövidebb idő alatt vállaljuk a munka elvégzését, a kedves ügyfél igényeihez igazodva, de érdemes minél előbb időpontot foglalnia, mert eddigi tapasztalataink alapján a hétvégéhez közeledve egyre többen költöznek. Általában azt szoktuk tanácsolni, hogy legalább 3 nappal a tervezett költöztetés előtt lépjen velünk kapcsolatba, hogy mindenre legyen elég ideje felkészülni, nekünk pedig legyen szabad időpontunk.

Az ingyenes munkafelmérés a kapcsolat felvétel után egy előre egyeztetett időpontban történik személyesen, amely végén tájékoztatjuk a várható költségekről és a költöztetés részletes menetéről. Van egy másik opció is, amennyiben pontosan meghatározható a szállítandó dolgok száma, a 2 cím közötti távolság, emelet és lift használati lehetőség, akkor nem feltétlenül szükséges személyes munkafelmérés.

Ezt mindig az ügyfél dönti el, de természetesen a bútoroktól kezdve minden tárgyát szívesen becsomagoljuk. Amennyiben nem rendelkezik dobozokkal és megfelelő csomagoló anyagokkal, de velünk szeretné elvégeztetni a csomagolást, akkor mi ingyenesen bíztosítjuk azokat az Ön számára! Ha nem velünk csomagoltat, akkor sajnos nem tudunk díjmentesen dobozokat és csomagoló anyagokat bíztosítani.

Szombaton és vasárnap is vállalunk költöztetést. Akár éjszakai munkvagézésre is van lehetőség, érdeklődjön a lehetőségekről elérhetőségeinken. Biztos, hogy találunk Önnek is megfelelő időpontot.

Természetesen kedvenc növényei költöztetésében is számíthat ránk! Mi is szeretjük a növényeket, virágokat ezért költöztetés közben nagyon odafigyelünk rájuk. Ilyenkor azt szoktuk tanácsolni, hogy ne nagyon locsolják őket a költöztetés előtt.

Több éves munka tapasztalatunknak köszönhetően tisztában vagyunk az adott költöztetés elvégzézéshez szükséges létszámmal. Mi azt valljuk, hogy inkább legyünk 1 fővel többen és végezzünk hamarabb egy munkával, mint hogy az egész napunk szenvedés legyen, mert valamiért még is kevesen vagyunk az adott munkához. Kérjük vegyék figyelembe, hogy a költöztetés nehéz fizikai munka és mi ebből élünk, tehát másnap egy újabb ügyfélnél ugyanúgy hoznunk kell a szintet, akárcsak Önnél egy nappal korábban.