Páncélszekrény szállítás


Egy régebbről ismert kedves visszatérő ügyfelünknek köszönhetően az elöző héten kaptunk egy komoly megbízást egy nagy és nehéz páncélszekrény elszállítására. Az első kérdéseim közt szerepelt, hogy hanyadik emeleten található az a bizonyos páncélszekrény!? – Általában a nehéz dolgok szállításakor, valahogy mindig a lehető legmagasabb, és legtávolabbi ponton találhatóak az adott tárgyak – Rögtön jött is a válasz, hogy sajnos a harmadik emeletről kell lehozni valahogy, de viszont a jó hír, hogy a célállomás egy földszinten található raktár.

Páncélszekrények szállításakor, amennyiben lehetséges, kerülni kell vagy legalábbis minimalizálni kell a kézi erővel vagy gurtnival történő mozgatást, mert némelyik darab megemelése ebben a formában már nem lenne egészséges az emberi szervezetnek!

Ha emeletről, lépcsőn kell lehozni, akkor a legjobb megoldás az úgynevezett “molnárkocsi” használata, amely nagyban megkönnyíti a páncelszekrény mozgatását. Jó erősen hozzá szoktuk szorítani a kocsihoz az ehhez szükséges hevederekkel, hogy véletlenül se csúszhasson le miközben a lépcsőn manőverezünk vele. Ebben az esetben egy ember fogta felül és kettő alul a molnárkocsit, amit szépen egyesével a lépcsőfokokon engedtünk le. Hosszadalmas és fárasztó egy ilyen sulyú tárgyat lehozni a harmadik emeletről, de szerencsére nem tudta elrontani a kedvünket ez a szörnyeteg.

Végeredményben sérülésmentesen sikerült a feladatot teljesítenünk, mindenki elégedett lehetett a szállítás végén!

páncélszekrény szállítás
Pihentünk kicsit
áncélszekrény szállítás
Ilyen egy páncélszekrény szállítás

Amennyiben a profi költöztetés szolgáltatásunkat szeretné igénybe venni, lépjen velünk kapcsolatba!


Kezdőlap Blog Páncélszekrény szállítás