SZOLGÁLTATÁSOK

Az összes tevékenységünket magas minőség és kifogástalan megbízhatóság jellemzi. Tapasztaltainknak és megfelelő felkészültségünknek köszönhetően minden ránk bízott feladatot teljesíteni tudunk! Szolgáltatásaink minőségére folyamatosan ügyelünk, és ügyfeleinkkel kiváló kapcsolatot ápolunk!

A lakossági és iroda költöztetésen kívül vállalunk bútorszerelést is, hogy garantáltan sérülésmentesen tudjuk bíztosítani bútorai szállítását. Igény szerint az összes használati tárgyát biztonságosan becsomagoljuk, majd a szállítás után kicsomagoljuk. Amennyiben szükséges, akkor teherautó nélkül is állunk rendelkezésére csomagoláshoz, helyben rakodáshoz, költözéshez, és egyéb pakolási feladatokhoz!

IRODA KÖLTÖZTETÉS

Iroda költöztetés

Több éves tapasztalatunknak köszönhetően egy iroda költöztetés gyors megszervezése és pontos lebonyolítása nem okoz számunkra problémát.

Európai költöztetés

költöztetés európában

Európán belüli költözése velünk egyszerűbb lesz, mint bármikor is gondolná. Komplett megoldást nyújtunk a költözés megtervezésétől kezdve a végéig.

Irodaköltöztetés

irodaköltöztetés

Több éves tapasztalatunknak köszönhetően az irodaköltöztetés gyors megszervezése és pontos lebonyolítása nem okoz számunkra megoldhatatlan problémát.

Díjmentes szolgáltatások

díjmentes szolgáltatások

Bútorszerelés

Előfordul, hogy a lakásban vagy az irodában lévő szekrények nem férnek ki a helyiségből amiben jelenleg vannak. Gyakori probléma továbbá, hogy a gyenge illesztések miatt nem bírják el a saját súlyukat szállítás közben, és már a lépcsőházban megadják magukat.

Ezeket a problémákat könnyedén elkerülhetjük ha szakszerűen szétszereljük a bútorokat.

Amennyiben elkerülhetetlenné válik a bútorok szerelése, úgy plusz költségek nélkül elvégezzük a feladatot.

Csomagolás

Igény szerint vállaljuk a lakás vagy iroda teljes tartalmának szakszerű becsomagolását, majd az új helyszínen történő kicsomagolását. A megfelelő csomagoló anyagok és dobozok használatával elkerülhetőek a sérülések.

Áraink tartalmazzák az ingyenes csomagoló anyagokat és a megfelelő dobozokat.

Egyéb esetben kedvezményes áron tudunk segíteni azok beszerzésében.


Kezdőlap ⤏ Szolgáltatások